Sommar och soliga dagar!

Danmark 2011

Så underbart det är att vara ledig! Nu i veckan har Felicia och jag hunnit med en hel del. Tisdag – frukost och lunch samt shopping med Emma, onsdag – bad i Kullavik med Helen och familjen och idag, torsdag – har vi varit och klappat djuren på Noas Ark i Onsala. På lördag ska vi gå på Liseberg tillsammans med Christofers kusiner och släkt. Det blir femkamp och kanske ett och annat åk tillsammans med Felicia i Farfarsbilarna 🙂 för att avsluta i Kållered med grillning. Alltid mycket trevligt!

Vad som händer mer här hemma är att vi har fått förskoleplats till hösten. Det känns bra. Felicia ska gå på Lillängsgatans förskola. De har haft några i personalen som har slutat just men vi hoppas på att det kan bli riktigt bra till hösten. Jag tycker att gården som de har är väldigt trevlig. Det finns gräsmatta, gungor, rutchkana och någon dunge att vara i samt att Änggårdsbergen ligger precis bakom huset. Linda som vi fick träffa när vi var där och hälsade på var väldigt gullig så henne håller vi tummarna att Felicia får som fröken.

Lite blåsigt, men fint!

I början på sommaren hade vi en jättemysig långhelg i Danmark tillsammans med Nadja, Sebastian och Elias. För första gången var jag  på Tivoli, riktigt mysig nöjspark, en annan känsla än Liseberg. Det känns som att den är mer gjord för vuxna med många matställen och inte riktigt lika många åkattraktioner. Vi bodde i Nadjas mammas stuga och var nere på stranden ett par gånger.

Midsommar firade vi på landet. Det började med regn men lagom till dansen kring midsommarstången sprack det upp och resten av helgen blev superskön. Felicia ville dock inte ha på sig den fina kransen som jag gjort till henne…är väl rätt så vanligt i den åldern. Dansa ville hon däremot! Hon dansade nonstopp i 40 minuter, både med folkdanslaget och runt stången.
Sedan fick hon även plocka sina egna ”gubbedubbar” (jordgubbar) från landet. När Christofer sa till henne att nu finns det inga fler, vi får vänta tills de blir mogna. Då väntar hon snällt i 10 sekunder, sedan försöker hon plocka dem igen :-). Vänta för henne är några sekunder…

I nästa vecka ska Felicia, mamma och jag åka till Stockholm för att hälsa på min mormor och bror. Det ska bli väldigt kul, jag hoppas bara att Felicia mår lite bättre på den bilfärden än den förra…även hon har nog en liten släng av åksjuka :-(. Stackars liten!

Sedan längtar vi tills Christofer har semester tillsammans med oss!

| Skrivet torsdag 7 juli 2011 kl. 13:34

Lämna en kommentar