Våren är här och sommaren är inte långt borta!

Mina älsklingar

Det är så underbart att våren är här. Idag har det varit Göteborgsvarvet, ett tydligt vårtecken! Som vanligt bjöds det på fint väder och Felicia och jag hejade fram moster/syrran till ett riktigt bra lopp, tiden 1:49. Grattis! Även om vi hade värmare för några veckor sedan har solen varit framme idag och nu är det klart ute. Jag är nöjd bara med det! Sedan ska jag väl inte säga annat än att det är rätt mysigt att det vara är två och en halv vecka kvar för barnen i skolan! Sommarlov! (Kanske inte ska säga för mycket med tanke på att jag fortfarande bara jobbar 30 %…)

Mammas? Jag trodde de var mina!

Vår lilla tjej växer. Det som är allra fräckast med allt som hände måste vara att hon förstår så otroligt mycket och försöker härma de flesta ord som vi säger (framför allt allt som pappa säger!). Det är en bestämd liten dam och hon är rätt så pedantisk, hon har fått detta både från sin mamma och pappa 🙂 allt ska stå på sin bestämda plats. Just nu ska dockan vara med på det mesta. Pottbesök, läsa bok, ta på bilderna i boken, ta på sig skor och bäddas ner. Helt underbart sött!

Gå genom balkongdörren är kul!

Jag vill avsluta med att gratulera min kusin Viktor på 20-årsdagen idag! Stort grattis kusin, hoppas du haft en riktigt bra dag och att den inte är slut än :-)!

| Skrivet lördag 21 maj 2011 kl. 21:01

Lämna en kommentar