Årets ord – stressad…


Det senaste året har jag fått möjligheten att gå en kurs för att bli hälsoinspiratör på min arbetsplats. Med detta uppdrag har jag upptäckt att det är ett ämne som jag tycker är mycket intressant. Tyvärr är det många som idag känner sig stressade och inte mår riktigt bra. Därför hoppas jag på att kunna hjälpa några genom att komma med lite tips och tankar som kan göra att man ser lite mer positivt på sitt liv.

Själv har jag alltid varit en ganska så positiv människa men tyvärr velat hinna med lite för mycket… Genom kursen har jag insett att jag kan inte hinna allt (inte ens om det är roliga saker!). Jag tror att jag har lyckats lära mig att välja bort lite oftare.

Tipsen och tankarna som jag kommer att lägga upp här kommer från mitt egna huvud men också från kursen och andra inspiratörer. När jag hittar något kul eller tänkvärt som någon annan sagt kommer jag givetvis att skriva var ifrån det kommer. Jag hoppas att läsningen kan hjälpa dig på ett sätt som gör att du mår ännu bättre än idag

. Om du får några tankar som du vill dela med dig av efter att du läst något speciellt här skulle det vara väldigt kul om du skriver en kommentar till inlägget.

Jag hoppas på att kunna ge dig många härliga skratt och tankar.

| Skrivet fredag 10 april 2009 kl. 10:15

Lämna en kommentar