Våga välj bort. Sluta att prioritera.

Tipset ovan fick jag för ett år sen från föreläsaren Tomas Danielsson. Jag försöker leva efter det och har blivit bättre än tidigare (även om jag har en bit kvar).

För mig betyder: Våga välj bort. Sluta att prioritera. Vi kan inte hinna med allt och då brukar vi prioritera. Men det betyder oftast att vi planerar att göra det vid något senare tillfälle… Istället ska vi lära oss att välja bort och därmed kunna stryka de saker som inte är så extremt viktiga. Fundera lite själv hur du är. Finns det saker som du faktiskt skulle kunna stryka?!

| Skrivet fredag 10 april 2009 kl. 15:56

2 kommentarer to “Våga välj bort. Sluta att prioritera.”

 1. Beatrice säger:

  Hej Oscar!

  Så kul att höra från dig! Låter som att livet är rätt gott ”down under” fortfarande. Ni blir väl inte kvar?!

  Det är bra att förstod mitt hälsotips och att du ”följde” det :).

  Hälsa Ingrid! Många kramar!!

 2. Oscar Hed säger:

  Hej vannen!

  ”Valj bort, sluta prioritera”. Tyckte det var helt motsagelsefullt och knappade in har for att papeka att du som lararinna nog borda kunna formulera dig battre:-) Sen laste jag forklaringen och vips sa fanns det hur mycket logik som helt i den meningen. Mycket bra sagt!

  Sjalv satte jag klockan pa 6:30 imorse for att hinna surfa innan det var dags att ta 8:00 farjan till kontoret. Jag kan vara morgonpigg om jag vill… 😉

  Hoppas allt ar bra hemma, nu skall jag valja bort jobbet och prioritera live-jazz pa ”the Art House”, en narbelagen bar/klubb. Halsa Christofer. Kram!

Lämna en kommentar